Zákon č. .../1999 Z.z. o daniach z príjmov
Úplné znenie zákona č. .../1999 Z.z. o daniach z príjmov, ktorý nadobúda účinnosť 1. januára 2000. Prílohy k zákonu: Zoznam činností vykonávaných podľa zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní, príjmy ktorých sa zdaňujú paušálnou daňou. Zaradenie hmotného majetku a nehmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, klasifikovaný podľa Harmonizovaného systému kombinovanej nomenklatúry colného sadzobníka na účely úľavy na dani.