Dôvodová správa k zákonu o daniach z príjmov
Dôvodová správa k zákonu o daniach z príjmov. Zdaňovanie príjmov fyzických osôb a právnických osôb. Základné zásady dane z príjmov fyzických osôb. Prehľad platných daňových pásiem a daňových sadzieb. Daň z príjmov uplatňovaná v niektorých krajinách Európskej únie a v Českej republike. Paušálne dane v zahraničí. Paušálne dane v SR. Porovnanie navrhovanej úpravy zákona o daniach z príjmov so súčasným stavom. Modelové príklady porovnania zdaňovania príjmov živnostníkov.