Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 87/1994 Z.z. z 23. marca 1994 o cestnej dani ...
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 87/1994 Z.z. z 23. marca 1994 o cestnej dani v znení neskorších zákonov a zákona č. .../1999 Z.z. Zákon upravuje zdanenie využívania pozemných komunikácií motorovými vozidlami a prípojnými vozidlami cestnou daňou, pôsobnosť orgánov štátnej správy, práva a povinnosti fyzických a právnických osôb.