Dôvodová správa k novele zákona o cestnej dani
Cestnú daň upravuje zákon č. 87/1994 Z.z. v znení neskorších zákonov a zákona č. 386/1998 Z.z. Dôvodová správa k novele zákona o cestnej dani. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie.