Zákon z 12. decembra 1991 č. 563/1991 Zb. o účtovníctve ...
Úplné znenie zákona z 12. decembra 1991 č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona č. 272/1996 Z.z., zákona č. 173/1998 Z.z. a zákona č. .../1999 Z.z. Zákon ustanovuje rozsah a spôsob vedenia účtovníctva, rozsah a obsah účtovnej závierky pre všetky právnické osoby, pre zahraničné osoby a pre fyzické osoby - podnikateľov.