Certifikácia ani byrokracia sa v najbližšom čase neodbúrajú - Čimová, Denisa
Rozhovor Hospodárskych novín s členmi Slovenského združenia pre značkové výrobky o nariadení vlády SR o technických požiadavkách na výrobky.