Koncepcia sociálneho poistenia - aktuálne otázky - Szabo, Michal
Súčasný systém sociálneho poistenia na Slovensku. Analýza faktorov vedúcich k nevyhnutnosti sociálnej reformy. Hlavné riziká systému sociálneho poistenia. Krízové opatrenia prechodu. Diverzifikácia systému sociálneho zabezpečenia. Reforma dávkového systému.