Koncesované živnosti - Horvatová, Katarína
Definícia koncesie podľa zákona č. 455/1991 o živnostenskom podnikaní par. 5 ods. 1. Vznik živnostenského oprávnenia na prevádzkovanie koncesovanej živnosti. Podmienky spoľahlivosti. Obsah koncesnej listiny.