Ázerbájdžán - Brzoňová, Jana
Stručná historicko-ekonomická charakteristika Azerbajdžanu. Základné makroekonomické ukazovatele. Vzájomný zahraničný obchod Česka a Azerjbadžanu. Perspektívne trhové sektory a komodity.