Ekonomická transformácia po desiatich rokoch - Zemanovičová, Daniela
Druhá časť analýzy hospodárstva Slovenskej republiky. Obdobie veľkej privatizácie. Druhá vlna privatizácie. Prehľad celkového počtu podnikov a objem sprivatizovaného majetku. Privatizačné vstupy a výstupy v II. vlne privatizácie. Problémy a dôsledky privatizácie na Slovensku.