Ekonomická transformácia po desiatich rokoch - Zemanovičová, Daniela
Pokračovanie analýzy hospodárstva Slovenskej republiky. Budovanie formálnych a neformálnych inštitúcií. Zásahy štátu a zlyhanie trhu. Príčiny a dôsledky netrhových zlyhaní. Regulačné bariéry. Perspektívy transformácie slovenskej ekonomiky.