Posilnenie poradenskej ponuky pre malé a stredné podnikanie - Oujezdská, Lena
Nemecký program Transform - podpora transformácie v krajinách strednej a východnej Európy. Fungovanie programu na Slovensku. Garanti projektu, realizácia projektu, hlavný zámer projektu. Poradenstvo poskytované malým a stredným firmám - veľký záujem prevažne o systém riadenia kvality podľa ISO 9001. Poradenské služby nie sú odvetvovo ohraničené. Nové oblasti poradenstva. Záujem o poradenstvo.