Obuvi Partizánske hrozí konkurz alebo likvidácia - Apolen, Peter
Vývoj podniku Obuv Partizánske od jeho privatizácie v r. 1995. Zmena štátneho podniku na akciovú spoločnosť so zámerom jej privatizácie. V r. 1996 bola firma sprivatizovaná. Zlé hospodárenie firmy, straty, zníženie počtu pracovníkov, zníženie počtu vlastných maloobchodných predajní. Hrozba konkurzu alebo likvidácie. V júli 1999 previedol FNM všetky akcie Obuvi Partizánske na svoj účet a stal sa 100-perc. vlastníkom firmy.