Obchodní jednání a zvyklosti: Brazílie - Gullová, Soňa
Zvyky pri obchodných rokovaniach v Brazílii. Brazílsky protokol a etiketa v jednaniach. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky a spotrebiteľské správanie brazílcov. Špecifiká brazílskej kultúry.