Teritoriální a komoditní informace: Slovinsko - Štětina, Dalibor
Súčasné postavenie slovinského textilného a odevného priemyslu na trhu. Export a import odevov. Maloobchod. Najväčší výrobcovia odevov. Spotrebiteľské správanie Slovincov. Problémy slovinského odevného priemyslu.