Obchodní cesty: Indie - Slunečko, Vladimír
Základné demografické údaje Indie. Členstvo Indie v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Indie.