Rakúsko sa dostáva do nepriaznivej fiškálnej pozície - Mareček, Ján
Alarmujúca fiškálna pozícia Rakúska. Hroziaci rozpočtový deficit. Problémy rakúskej koalície. Nutné štrukturálne reformy a plánované reštriktívne opatrenia.