Nové milénium je pre Grécko začiatok novej éry vývoja
Priaznivý vývoj gréckeho hospodárstva. Zlepšenie vzťahov s Tureckom. Obchodné prostredie v Grécku. Očakávaný vývoj ekonomických ukazovateľov. Grécka privatizácia.