Tohtoročný deficit štátneho rozpočtu bude oveľa vyšší ako 2 perc. HDP - Suďa, Pavol
Predpokladaná výška rozpočtového deficitu na rok 2000. Štruktúra výdavkov štátneho rozpočtu. Rozpočet ústrednej vlády na rok 2000. Najvýznamnejšia zmena v návrhu rozpočtu. Schválenie zvýšeného odvodu Slovenského plynárenského priemyslu, š.p. Bratislava do štátneho rozpočtu.