Úhrady do zahraničia a zrážková daň - Fehér, Július
Uskutočňovanie platieb do zahraničia v obchodných vzťahoch a problematika odvádzania zrážkovej dane. Príjmy podliehajúce zrážkovej dani. Zmluvy o obmedzení dvojitého zdanenia. Uplatňovanie zrážkovej dane pri platbách do bezzmluvných štátov a do štátov, s ktorými má SR uzavretú zmluvu o zamedzení dvojitého zdanenia.