Zneužívanie práv zamestnancov vyplývajúcich zo zákona o mzde - Mačuha, Miroslav
Nerovnoprávne postavenie zamestnávateľa a zamestnanca. Príklad zneužitia zmluvnej voľnosti v neprospech zamestnanca. Zákon o mzde a tarifná mzda. Účel mzdových zvýhodnení. Zneužitie zmluvného princípu. Minimálne sadzby mzdových zvýhodnení. Zvýhodnenie za prácu vo sviatok. Zvýhodnenie za nočnú prácu. Mzda a stravné. Nedostatky a rozpory s platnými právnymi predpismi v pracovnej zmluve.