Od ťažkostí k zlepšeniu - Sotník, Alexander
Vývoj svetovej ekonomiky a ázijská kríza. Makroekonomické ukazovatele reformných krajín. Hodnotenie reformných štátov strednej a východnej Európy a Strednej Ázie. Prognóza vývoja svetovej ekonomiky na rok 2000. Konjunktúra konkurencieschopnosti. Hodnotenie slovenskej ekonomiky.