Zákon o kolektívnom investovaní platí od budúceho roka zákon o kolektívnom investovaní definuje otvorený podielový fond - Žilinský, Juraj
Komentáre k zákonu o kolektívnom investovaní schválenom v novembri 1999. Základné pojmy k zákonu o kolektívnom investovaní. Činnosť štátneho dozoru nad kolektívnym investovaním. Definícia otvoreného podielového fondu podľa nového zákona. Ako by mali fungovať uzavreté a špeciálne investičné fondy.