Dôvodová správa k novele zákona o správe daní a poplatkov
Dôvodová správa k novele zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov. Úprava jednotlivých ustanovení tak, aby sa mohli uplatniť v plnom rozsahu pri paušálnej dani, napr. výkon daňovej kontroly, vyrubovanie dane po kontrole, zabezpečenie nezaplatenej dane záložným právom, vymáhanie dane a pod.