Produktivita - cesta k úspechu, alebo k úpadku - Gregor, Milan
Význam produktivity pre národnú ekonomiku. Úrovne posudzovania produktivity. Vývoj produktivity práce a konkurencieschopnosti na Slovensku. Príčiny nízkej produktivity práce na Slovensku. Slovenské centrum produktivity. Národný program zvyšovania produktivity a konkurencieschopnosti.