Pružné modely organizácie pracovného času - Prušová, Anna
Metodické usmernenia politiky zamestnanosti v krajinách Európskej únie. Flexibilita začiatku, dĺžky a konca pracovného času. Kombinácia uvedených spôsobov organizácie pracovného času. Využívanie flexibilných modelov pracovného času v oblasti aktívnej politiky trhu práce - príklady z praxe. Trendy v oblasti flexibility organizácie pracovného času v krajinách EÚ.