Daňové výhody podnikania v Holandsku a Švajčiarsku - Burák, Emil
Fiškálne charakteristiky Holandska - krajiny holdingov. Typy obchodných spoločností, ktoré dovoľuje holandská legislatíva. Výhody fiškálneho systému Holandska. Výsada pre holdingové, finančné a licenčné spoločnosti. Fiškálne charakteristiky Švajčiarska. Špeciálne daňové režimy. Pobočky zahraničných skupín.