Rok 2000 v slovenskej reklame - stagnujúci trh a nový zákon - Babitzová, Eva
Predpoklad výšky výdavkov na reklamu v roku 1999 a 2000. V r. 1999 nenastali výraznejšie zmeny v štruktúre slovenského mediálneho trhu. Vedúce pozície na trhu televízie, rozhlasu a tlače. Absencia niektorých základných združení na reklamnom trhu. Príprava zákona o reklame.