Podľa primátorov a starostov by sa mala reforma verejnej správy rozbehnúť najneskôr v roku 2001 - Reiselová, Eva
Nevyhnutnosť reformy verejnej správy na Slovensku. Význam tejto reformy pre harmonický vývoj SR. Nová koncepcia reformy verejnej správy a jej finančná náročnosť. Viac právomocí pre mestá a obce. Verejná diskusia k reforme v 16 mestách Slovenska.