Proexportná politika versus dovozná prirážka - Knapik, Peter
Nepriaznivé dôsledky predčasného informovania verejnosti o devalvácii alebo dovoznej prirážke. Princípy zavádzania dovoznej prirážky. Kritika zavádzania dane z pridanej hodnoty a dovoznej prirážky na Slovensku. Priebeh devalvácie československej koruny v ČSFR.