Novelizovaný Zákonník práce - Vojnárová, Anna
Národná rada Slovenskej republiky schválila novelu (zákon č. 297/1999 Z.z.) zákona č. 65/1965 (Zákonník práce) v platnom znení. Novela rieši zmeny pri pracovnom pomere na dobu určitú, hromadnom prepúšťaní, pracovnom pomere na čiastočný úväzok, nočnej práci a ochrane práce.