Dohovory Medzinárodnej organizácie práce a ich ratifikácia SR - Schronk, Robert
Charakteristika dohovorov a odporúčaní, ktoré v oblasti pracovného práva prijala MOP a ktoré boli SR ratifikované. Zoznam 59 dohovorov MOP, ktorými je viazaná Slovenská republika.