Profesiogram a jeho význam v personálnom riadení podniku - Szarková, Miroslava, 1951-
Vymedzenie pojmu profesiografia. Metódy, ktoré profesiografia používa pri analýze pracovnej činnosti. Psychologická profesiografia. Profesiogram a jeho členenie. Obsah profesiogramu.