Akcie a opcie v personálnom manažmente - Pribilová, Adriana
Vymedzenie pojmu benefity, ich obsah. Poskytovanie opcií zamestnancom. Využitie opcií. Možnosti aplikácie akcií a opcií ako benefitu na Slovensku.