Globalizácia - výzva a či hrozba personalistiky - Tuma, Miroslav
Hlavné generátory zmien. Hyperkonkurencia a globalizácia. Zložitosti fenoménu globalizácie. Šance a riziká globalizácie. Charakteristika globalizačných procesov. Vektory globalizácie.