Informácie - nevyhnutný zdroj trvalej prosperity poisťovní - Kafková, Eva
Poukázanie na význam a dôležitosť informácií o systéme (evidencia - interné informácie). Vedomosti, informácie a znalosti považované ako faktor úspechu. Využívanie informácií na finančnom a poistnom trhu. World Insurance Network (WIN) svetová poisťovacia sieť. Data Warehouse - centralizované uchovávanie dát, možnosti využitia tejto siete.