Spotrebiteľské preferencie a ich aplikácia v marketingovej stratégii poistného trhu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Rozvoj poistného trhu na Slovensku od r. 1992. Počet etablovaných poisťovní. Konkurenčné aktivity a marketingové koncepcie v poisťovníctve. Výsledky marketingového výskumu, ktorých cieľom bolo naznačiť momentálne preferencie poistných inštitúcií a ich produktov, vyjadrenie postojov respondentov k službám poisťovní a hľadiská pri výbere poisťovne. Výskum bol realizovaný na vzorke respondentov Košického a Prešovského kraja.