Aplikovaná poistná štatistika - Huťka, Vladimír
Recenzia vysokoškolskej učebnice RNDr. Viery Pacákovej, CSc.: Aplikovaná poistná štatistika. Učebnica je spojením troch monografií - Modely individuálnych poistných plnení, Modely rizika a Teória kredibility. Publikácia vysvetľuje teoretické základy aj praktické aplikácie moderných poistných vied založených na teórii pravdepodobnosti a štatistickej indukcii.