Zisk slovenského priemyslu vlani rástol i napriek poklesu celkovej produkcie - Vašina, Peter
Hrubá produkcia a zisk slovenského priemyslu za január - september r. 1999. Zvyšovanie medzipodnikovej zadlženosti. Vývoj tržieb priemyselných výrobcov. Pri tvorbe zisku najvýznamnejšiu úlohu zohráva výroba a rozvod elektriny, plynu, pary a teplej vody. Pokles investičnej činnosti. Zlepšenie bilancie zahraničného obchodu, zvýšenie exportu. Predpokladaný vývoj priemyslu v roku 2000.