Spoločenstvá vlastníkov bytov - Hirman, Karel
Z obsahu: Spoločenstvá vlastníkov bytov dokázali svoju životaschopnosť. Výsledok privatizácie obecných bytov závisí hlavne od prístupu samospráv. Ako správcovia sú spoločenstvá vlastníkov bytov efektívnejšie. Košice začali byty privatizovať hneď po prijatí zákona. Archívy Stavoprojektingu a softvér Apexu prispeli k úspešnosti predaja bytov v Košiciach. Firmy zaoberajúce sa správou domov si začínajú konkurovať.