Poistenie poľnohospodárskych rizík z dvoch pohľadov - Kozub, František
Krytie škôd na poľnohospodárskej výrobe v dôsledku nepriaznivých meteorologických a iných vplyvov poistením. Zmeny v oblasti poistenia poľnohospodárskych rizík. Zánik systému povinného poistenia v poľnohospodárstve. Vznik konkurenčného prostredia na poistnom trhu. Nábor poistenia. Realizácia výskumu na Katedre poisťovníctva NHF EU Bratislava. Príprava dodazníka. Analýza ankety.