Poistenie zodpovednosti za škody a ochrana poškodeného - Fekete, Imrich
Výklad otázok ochrany záujmov poškodeného v súdnej praxi. Priznanie poškodenému práva garantujúce jeho práva vo vzťahu k poistnému plneniu. Záložné právo poškodeného na plnenie z poistenia. Ochrana záujmov záložného veriteľa.