Strategický marketing - Tomek, Gustav
Vývoj strategického marketingu. Budúce rámcové podmienky strategického marketingu. Ďalšie prehlbovanie strategického plánovania. Podnikové stratégie. Schéma úloh podnikového, marketingového strategického a operatívneho plánovania.