Strategický marketing - Tomek, Gustav
Stratégia znamená prechod od danej skutočnosti k žiaducej. Tri scenáre strategického rozhodovania o budúcnosti podniku. Typy tvorcu stratégie. Proces analyzovania trhových a podnikových skutočností.