Jak je to vlastně s čárovými kódy - Frouz, Jan
Princíp označovania výrobkov čiarovým kódom. Európske združenie pre číslovanie výrobkov (EAN). Formáty identifikačného čísla čiarového kódu. Systém prideľovania čísiel výrobkom. Význam jedinečnosti čiarového kódu pre výrobcu a predajcu. Interné použitie čiarových kódov. Nové trendy v ich používaní.