Európske a slovenské poisťovníctvo na prelome tisícročia - Chovan, Pavel
Nové postupy a možnosti v oblasti poskytovania poisťovacích služieb v súvislosti s rozširovaním sa európskeho poistného trhu. Riešenie rizík a diverzifikácia rizika v konkurenčnom prostredí. Vznikanie spoločných produktov s inými podnikateľskými subjektmi. Perspektívy rozvoja poisťovníctva.