Reklama nie je všemocná - Augustín, Martin
Reklama patrí medzi najrýchlejšie sa prispôsobujúce oblasti na slovenskom trhu. Stanovenie cieľov reklamnej kampane. Globalizácia reklamy. Aj reklama potrebuje podporu v podobe marketing mixu. Správny výber reklamnej agentúry.