Kupujte slovenské výrobky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Slovenským výrobkom nechýba kvalita, ale reklama a podpora predaja. Prevaha dovozu nad vývozom zo SR. Možnosťou operatívneho prispôsobenia sa slovenského trhu je spoločný marketing, na ktorý sa zameria Centrálna agrárna marketingová organizácia (CAMO). Hlavné ciele CAMO.