Pirátske výrobky ohrozujú zdravie - Augustín, Martin
Rozširovanie nelegálne vyrobených potravín zvlášť na predvianočnom trhu. Napodobovanie obalov originálnych výrobkov. Možné nebezpečenstvo pri konzumácii pirátskych výrobkov. Rôzne podoby falšovania výrobkov a ich certifikácie. Nevyjasnené vlastnícke vzťahy pri niektorých výrobkoch.