Dopad zavedenia Eura na podniky a komerčné poisťovne - Korauš, Antonín
Zavedenie spoločnej európskej meny Euro v 11 členských krajinách Európskej menovej únie od začiatku roka 1999. Časový rozvrh zavedenia Euro. Oblasti a otvorené otázky na ktoré je nutné hľadať odpoveď, aby sa dosiahol menový súlad. Oblasť stratégie. Oblasť marketingu. Oblasť financovania. Oblasť ľudských zdrojov. Oblasť informačných systémov.